Hoe mogen we u helpen?

Wij zijn een traditioneel werkend assurantiekantoor

Wij treden op in de hoedanigheid van assurantietussenpersoon en van Makelaar in AssurantiënSinds augustus 2010 zijn wij onderdeel geworden van Eijgendaal & van Romondt BV (www.evr.nl), eveneens een zeer gerenomeerd assurantiebemiddelingsbedrijf welke sinds de jaren veertig bestaat. Eijgendaal & van Romondt BV is ook Gevolmachtigd Agent van diverse verzekeringsmaatschappijen via haar volmachtonderneming CNA Assuradeuren B.V. (www.cna.nl).

Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van de vereiste vergunningen verleend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12005222. Tevens is ons bedrijf ingeschreven in het Register van Makelaars in Assurantiën (RMiA).

100% onafhankelijk advies
Verzekeringsmaatschappijen participeren op geen enkele wijze in ons bedrijf. Wij hebben dus geen productieverplichtingen jegens welke verzekeringsinstelling dan ook en derhalve mogen wij stellen 100% onafhankelijk te zijn.

Maar wel specialist
Adriaanse Assurantie is voornamelijk actief op het gebied van schadeverzekeringen. Daarin hebben wij onze expertise opgebouwd en daarvan zijn wij van mening dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Desalniettemin is het binnen de verzekeringsmarkt in Nederland gebruikelijk dat verzekeringskantoren ook adviseren op het gebied van o.a. levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. In plaats van te pretenderen van alle markten optimale kennis te bezitten (wat in onze ogen heden ten dage een bijna onmogelijke zaak is geworden), bekennen wij liever kleur om zodoende ook op deze andere deelgebieden de hoge kwaliteit te garanderen die onze relaties van ons kantoor zijn gewend. Natuurlijk laten wij onze relaties niet in de kou staan en derhalve hebben wij nu de mogelijkheid om via Eigendaal & van Romondt BV en via haar andere ondernemeningen u via hen ook te kunnen adviseren op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.


Vele relaties zijn u in dit kader al tot volle tevredenheid voorgegaan.

Wat gaat de hypotheekrente doen?
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (En bekijk gelijk alle rentes)
meer informatie
Bereken de maandlasten
meer informatie