Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 070-3888820
  • info@adriaanse-assurantie.nl
  • 070-3898932
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  070-3888820

Aandachtspunten doorlopende reisverzekering

Welke vakantieplannen heeft u dit jaar? Controleer voordat u vertrekt of uw reisverzekering aansluit bij uw plannen. Het kan zomaar gebeuren dat u een reis heeft geboekt naar een bestemming buiten Europa. Dan is het van belang dat ook de dekking van uw verzekering aangepast wordt naar werelddekking. En zo zijn er nog meer aspecten die u ieder jaar even na moet gaan.

Kosten en rubrieken

De hoogte van de premie hangt af van het risico dat de verzekeraar loopt om de schade te moeten vergoeden. Zo brengt een sportieve vakantie meer risico's met zich mee dan een weekje luieren op het strand.

De reisverzekering kan bestaan uit een combinatie van diverse rubrieken. Er zijn rubrieken die gelden voor vrijwel alle soorten vakanties. Deze rubrieken kunt u aanvullen met rubrieken die op uw reis van toepassing zijn.

De rubrieken die wij vrijwel altijd adviseren zijn:
Personenhulp; hulp bij ziekte, ongevallen en overlijden. Hulp bij extra onvoorziene kosten die u moet maken tijdens uw reis.
Bagage; schade en verlies van bagage en reisdocumenten.
Geneeskundige kosten; bij deze dekking is het noodzakelijk dat u zelf een Nederlandse basiszorgverzekering heeft. Met deze dekking weet u zeker dat de kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoed  toch zijn gedekt. 
Ongevallen; met deze dekking bent u verzekerd als u overlijdt, of blijvend invalide wordt, als gevolg van een ongeval tijdens de reis.
Annulering; als u de vakantie moet afzeggen, dan vergoedt deze dekking de kosten die daardoor worden gemaakt. De dekking vergoedt ook de niet gebruikte reisdagen als u de reis noodgedwongen moet afbreken.

Aanvullende rubrieken

Daarbij kunt u aanvullende rubrieken verzekeren die aansluiten op uw eigen reisplannen. Denk hierbij aan:
Skiën en Snowboarden; gaat u skiën of snowboarden? Dan is het belangrijk om de extra risico’s die u dan loopt mee te verzekeren. Met deze dekking bent u verzekerd tijdens het skiën en snowboarden.
Extra sportuitrusting; met deze dekking verzekert u uw complete sportuitrusting. Denk hierbij aan de sporten zoals onder andere wandelen, bergbeklimmen, golfen, ruitersport, vechtsport, surfen en zeilen of fietsen.
Hulp & Huur vervoermiddel; met deze dekking heeft u recht op hulp wanneer uw vervoermiddel, of de bestuurder daarvan, uitvalt. Dit geldt voor personenauto's, campers, motoren en scooters.

Een reisverzekering op maat

Heeft u vragen over uw reisverzekering of wilt u een offerte? Neem dan gerust contact met ons op via de butten Contact aan de rechterkant van dit scherm.